Personvern

Informasjonskapsler

Vi benytter ikke informasjonskapsler (cookies) til annet enn å sikre at du ikke blokkeres av vår brannmur mens du er på besøk hos oss. Det er kun én info-kapsel (PHPSESSID), og den brukes “utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett” (ref ekom-loven), altså kun en intern teknisk funksjon som sikrer elektronisk kommunikasjon mellom din nettleser og våre nettsider.  Så snart du lukker din nettleser, slettes denne info-kapselen.

Dersom du skulle ønske å blokkere for informasjonskapsler, kan du gjøre det i din nettleser. Nettvett.no forklarer hvordan du gjør dette. Der kan du også lese mer om hva informasjonskapsler er.

Forøvrig har vi lenker som peker til eksterne nettsider. Hvis du klikker på en slik lenke, bringes du til den aktuelle nettsiden. Der bruker de mest sannsynlig info-kapsler.


Annonse: Jastreboff and Hazell’s TRT book. Get it from Amazon UK or Amazon USA


Våre nettsider inneholder også lenker og/eller bilder som er annonser. Ved å klikke på disse vil din datamaskin ganske sikkert motta en eller flere informasjonskapsler fra de lenkede nettstedene. Disse brukes blant annet for å huske hvor du så reklamen, slik at vi kan får en eventuell provisjon dersom du faktisk gjør et nettkjøp på grunnlag av annonsen. Slike informasjonskapsler har vanligvis en levetid på 30 dager.

(Info ajourført 2017-12-01 @ 22:18)