Personvern og kontakt

Oppdatert 09.02.2024.

Dette nettstedet (https://tinnitustips.no), heretter kalt «nettstedet», drives fra våren 2021 av en privatperson som ikke lenger jobber innen dette fagfeltet. Nettstedet er ment som en kilde til opplysning/undervisning, ikke som faglige behandlingsinstrukser. Nettstedet benytter heller ikke reklame eller andre inntektskilder.

Følgelig er nettstedet ikke pålagt å følge Personvernsforordningen (GDPR), ref Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven), kapittel 1, artikkel 2, avsnitt 2, ledd c.

Likevel, nedenfor følger litt personvern-relatert informasjon.

Ansvarlig

Privatpersonen Stein Thomassen (for kontaktinformasjon, se Stein2.no) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som registreres ved bruk av nettstedet.

Databehandlere er blant andre  WebSpesialisten (webserver), Domeneshop (dns-server), Plausible (besøksstatistikk). Hvis du velger å sende epost til meg, er det personvernreglene for nettstedet Stein2.no som gjelder.

Datasikkerhet

Nettstedet registrerer din ip-adresse i forbindelse med beskyttelse mot dataangrep, svindel og lignende. Etter 3 måneder slettes lagrede ip-adresser.

Statistikk

Innsamling og analyse av besøksstatistikk gjøres via cPanel som er integrert i webserverløsningen. Det som registreres er din ip-adresse, hvilken av våre nettsider du besøker, hvilken nettside du ble henvist fra, samt type og versjon av nettleseren du bruker.
Disse dataene slettes etter noen dager.

Innsamling og analyse av besøksstatistikk gjøres også ved hjelp av Plausible Analytics uten innsamling av persondata.

Google Analytics benyttes ikke.

Sporing

Dette nettstedet bruker ikke cookies (informasjonskapsler), se sjekk hos Termly Compliance Scanner.

Praktisk talt alle nettsider kjører såkalte skript, ofte for å for å spore din internettaktivitet. Dette nettstedet bedriver ikke sporing, se sjekk hos The Markup’s Blacklight real-time website privacy inspector.

Lenker

Lenker på nettsidene kan føre deg til andre aktører hvor du er prisgitt deres personvernfilosofi.

Epost

Dersom du velger å sende epost til meg (for kontaktinformasjon, se Stein2.no), er det personvernreglene for nettstedet Stein2.no som gjelder.

Annet

Personopplysninger blir ikke solgt, byttet bort eller gitt bort.

Dine rettigheter

Ta kontakt på epost (for kontaktinformasjon, se Stein2.no) dersom du har spørsmål som angår personopplysninger.

Ønsker du å klage på vår behandling av personopplysninger, kan du henvende deg til Datatilsynet.