Personvern

Hvem er vi?

Vår nettsted-adresse (url) er: https://tinnitustips.no.
Bak disse nettsidene står bedriften Stein Thomassen (nuf), organisasjonsnr 992289953.

Vår personvern-filosofi

Når du bruker våre nettsider og de muligheter som finnes der, registrerer vi så lite som mulig informasjon om deg og det utstyret du benytter. Vi forsøker også å oppbevare opplysningene på en sikker (kryptert) måte. Og vi vil aldri selge dem eller gi dem bort. Vi synes dessuten at det er naturlig at du kan ønske å vite hvilke opplysninger vi oppbevarer, og at du kan få dem slettet hvis du vil.

Avhengig av hvordan du bruker nettsidene

Hvordan du bruker våre nettsider, påvirker hva vi registrerer og oppbevarer. Nedenfor forteller vi litt om dette, og enda lenger nede på siden utdyper vi.

Passiv bruk

Når du besøker våre sider på en passiv måte (dvs bare ser på dem), registrerer og oppbevarer vi enkelte opplysninger som er til en viss grad personlige. Den mest personlig er din IP-adresse. IP-adresse kan på sett og vis sammenlignes med skiltene på biler; man vet hvilken bil, men man vet ikke hvilken sjåfør.

Disse opplysningene brukes for å oppdage skurker (hackere). De brukes også for å lage statistikk som bl.a.viser hvor populære de ulike sidene er.

Aktiv bruk

Når du bruker våre sider på en aktiv måte (dvs kommenterer artikler, handler varer, kontakter oss, registrerer deg som abonnent, eller lignende), registrerer og oppbevarer vi virkelig personlige opplysninger som f.eks. navn, epost-adresse, mobil-nr og lignende.

Disse opplysningene brukes for å utføre det som er naturlig i de ulike tilfellene. F.eks. trenger vi din postadresse når du kjøper varer, din epost-adresse hvis vi skal svare deg på epost, osv.

Nedenfor forteller vi grundigere om disse tingene.

Utdyping av hva som skjer

Her kommer detaljert informasjon om person-opplysninger som vi registrerer og oppbevarer. Det gjelder hva vi gjør, hvorfor og hvordan.

Når du bare SER på nettsidene våre

Når du bare ser på nettsidene våre, er det kun din IP-adresse vi registrerer og oppbevarer (når det gjelder personlig og halv-personlig informasjon). Det er for å lettere stoppe skurker (hackere) samt få statistikk over hvor populære nettsidene er. Informasjonen oppbevares både anonymisert (uleselig for oss) og kryptert (uleselig for andre). Dermed er det ikke mulig å trekke noen personlig informasjon ut av den. Av statistikk-messige grunner oppbevarer vi derfor informasjonen i 6 mndr før den slettes.

Vi benytter ingen info-kapsel (cookie) med personlig eller halv-personlig informasjon. Vi benytter kun en som er fullstendig upersonlig, og som fjernes så snart du lukker nettleseren din. Den gjør det lettere for oss å stoppe skurker (hackere) som forsøker å få kontroll over nettsidene.
Forøvrig bruker vi ingen andre info-kapsler. Dermed er det heller ingen sporings-kapsler å bekymre seg for.

Når du kommenterer artikler / innlegg

Når du kommenterer artikler / innlegg, registrerer og oppbevarer vi følgende opplysninger:

 • Navn
  Fordi vi må vite hvem som kommenterer. Dessuten skal andre besøkende kunne se hvem som har skrevet kommentaren.
 • Epost-adresse
  For å kunne besvare din henvendelse effektivt, samt identifisere deg.
  Epost-adressen vil ikke vises på nettsiden.
 • IP-adresse
  For å lettere avdekke spam, samt identifisere deg.
  IP-adressen vil ikke vises på nettsiden.

Når du kontakter oss

Når du kontakter oss via vårt kontaktskjema, kreves følgende opplysninger:

 • Navn
  Fordi vi må vite hvem vi snakker med.
 • Epost-adresse
  For å kunne besvare din henvendelse effektivt, samt identifisere deg.
 • Din melding til oss
  For å kunne svare fornuftig på din henvendelse.
 • IP-adresse
  For å lettere avdekke spam, samt identifisere deg.

Informasjonen som skrives inn i vårt kontaktskjema, blir sendt ubeskyttet (ukryptert) til vårt epost-system. Der blir informasjonen oppbevart på sikker (kryptert) måte så lenge vi mener det er fornuftig og nødvendig.

Informasjonen blir ikke oppbevart i vårt nettside-system.

Når du handler i vår Vips-butikk

Når du handler i vår Vipps-butikk, ber vi om følgende opplysninger:

 • Navn
  For å kunne sende varene til deg.
 • Postadresse
  For å kunne senden varene til deg.
 • Mobil-nr

Litt info om våre systemer:

Vi har følgende systemer:
– Nettside-system
– Epost-system
– Regnskapsystem
– Betalingsystem

Nettside-system

Vårt nettside-system ligger på server i Norge. Du har en kryptert (avlyttingssikker) forbindelse når du besøker våre nettsider. Og vi har en kryptert forbindelse fra vår kontor-PC når vi administrerer systemet.

Sikkerhetskopier oppbevares i kryptert (avlyttingssikker) form, og er derfor sikre selv om de skulle bli stålet.

Epost-system

Vårt epost-system ligger på server i Sveits. Alle mottatte og sendte eposter oppbevares kryptert (avlyttingssikker). Vi administrerer epost-systemet via kryptert (avlyttingssikker) forbindelse. Ingen eposter blir oppbevart andre steder, ei heller på vår kontor-PC.

Betalingsystem

Hos Vipps. Vi har kryptert forbindelse fra vår kontor-PC / mobiltelefon når vi administrerer Vipps. Alle personsensitive opplysninger blir også oppbevart i vårt regnskapssystem.

Regnskapsystem

Hos Visma AS. Vi har kryptert forbindelse fra vår kontor-PC når vi administrerer systemet. Ingen personsensitive opplysninger blir oppbevart andre steder, ei heller på vår kontor-PC.